Wil jij op kamp in 2018?

Geen inschrijving, maar een oriëntatie

Op dit moment zijn we bezig met het oriënteren voor een kamp 2018. Dat wil zeggen dat je op dit moment nog niet definitief inschrijft voor een kamp, maar aangeeft dat je wil en kunt.

De datum 6/7/8 juli lijkt niet erg gunstig uit te komen, vandaar dat we ook gaan kijken naar een mogelijke locatie voor het weekend van 26/27 mei.

Kies welk weekend je kunt, of kies beiden als het allebei mogelijk is.

We hebben slechts een week de tijd om te bepalen of er voldoende animo is, anders is de optie op de locatie weer verlopen.

Wat moet ik verwachten van een kamp?

Voor de nieuwe kampgangers nog even ter info: zoals elk kamp proberen we de kosten tot maximaal 50 euro te houden, welke in 5 maandelijkse termijnen vanaf januari of in één keer kan worden voldaan.

De begeleiding op kamp bestaat uit trainers en coaches en kampleiding die meegaan. Het is tenslotte de bedoeling dat elk kind naast een teamgenoot ook een “volwassen niet vreemd gezicht” naast zich heeft.

Meer vragen?

Op de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 17 oktober zal het merendeel van de kampcommissie aanwezig zijn. Vanaf 19:30 tot 20:00 uur zijn we beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Je kunt je vraag ook stellen per email:

Als je niet kunt om redenen

Soms zijn er redenen dat je besluit om toch niet mee te gaan. Laat de kampcommissie dan ook weten wat je reden is als je wel wil, maar niet kunt. Wellicht kunnen we meedenken in een mogelijke oplossing.

Als je nog nooit mee op kamp bent geweest, is dit wellicht handig om te kijken!

Videoclips Kamp

Reacties

reacties

SponsorKliks, gratis sponsoren!