Img_0283
Sponsors
BannerSponsors
Img_0230
Header_D1_2016_1480x324

Wedstrijdprogramma

Vanaf seizoen 2018-2019 wordt het wedstrijdprogramma niet meer direct op onze website weergegeven. Wedstrijdwijzigingen worden direct naar de trainers/coaches doorgestuurd en kunnen daarmee hun eigen team informeren zodat niemand informatie mist.

Voor een up-to-date overzicht kun je terecht op de website van het NHV zelf middels deze link specifiek voor Roda ’71.

Of nog beter, installeer de Handbal-app op je mobiel, voeg je eigen team(s) toe en blijf op die manier altijd op de hoogte!

Voor het gebruik maken van de handbal-app is het noodzakelijk het e-mail adres te gebruiken wat is gebruikt bij de aanmelding als lid van Roda ’71. Als je dit niet weet, neem dan contact op met de ledenadministratie.

Tijdwaarnemen/kantinediensten verlengd zaalseizoen

Ben je bekend met de Instructie Verantwoord Alcohol? Zoniet, check dan dit document en haal je IVA simpel en gemakkelijk online.

In verband met een verlengd zaalseizoen hebben we wedstrijden zowel in de zaal als op het veld. Dat betekent dus voor DS1/HS1 tijdwaarneming en voor de andere teams een kantinerooster.

Let dus goed op in onderstaande tabel. Je kunt het document ook hier downloaden.

Kantinediensten veldseizoen

Ben je bekend met de Instructie Verantwoord Alcohol? Zoniet, check dan dit document en haal je IVA simpel en gemakkelijk online.

Dit onderstaande schema kun je ook als PDF-document downloaden.