Img_0283
BannerSponsors
Sponsors
Sponsors

Sponsors

WT Group

[shirtsponsor HS1] Ons Rotterdamse DNA maakt ons daadkrachtig en zorgt dat wij in oplossingen denken. Met de expertise op het gebied van ICT-oplossingen, bieden wij de juiste ondersteuning aan voor jouw organisatie. Vanuit onze visie “Working Together”, willen wij meer betekenen voor onze klant en in dit geval ook voor Roda ’71 als teamsponsor van Heren Senioren 1.

WT Group • 010-2857990 • • Lentedans 51a – 2907 AX Capelle aan den IJssel

 

Autohuis Heijkoop

[shirtsponsor DS1] Autohuis Heijkoop gaat elke dag de uitdaging aan om samen met leverancier en klant een team te vormen om de juiste aankoop te kunnen doen. De Dames Senioren 1 van Roda ’71 is een team waarbij gezelligheid en sportieve prestaties hand in hand gaan. Deze combinatie is voor Autohuis Heijkoop aanleiding geweest om de teamsponsor te worden. Kom gerust eens langs of kijk voor de voorraad op onze website.

Autohuis Heijkoop  •  010-3220302 • • Noord 119 – 2931 SJ Krimpen aan den Lek

 

Little Lova

[adverteerder] Een webshop waar je vrijwel alles kunt vinden voor jouw kleintje. Natuurlijk moeten moeders (en zeker ook meiden/vrouwen) zichzelf niet vergeten (& vaders/mannen, vrouwen houden ervan om verrast te worden). Houdt de webshop en socials in de gaten want de komende tijd zullen wij het assortiment gaan uitbreiden.

Little Lova  •  06-22984547  •   •  Burgemeester van Esstraat 81 – 3195 AB Pernis

 

Meine Steenbakkers Graphic Design

[vormgever & vrijwilliger] Meine is als vrijwilliger binnen Roda ’71 gevraagd iets te doen om onze “huisstijl” een flinke boost te geven. Daar is duidelijk een spoor van te bekennen met art design op toiletdeuren, de doelverlagers voor de E-jeugd, website restyling, social media styling, maar ook een compleet uitgewerkte folder die zich uitvouwt tot complete A3 poster!

Meine Steenbakkers  •  06-16363776  • 

 

E-D-I-T Media Productions

[media/IT services & vrijwilliger] Erik is als vrijwilliger binnen Roda ’71 ooit begonnen met het vervangen van het clubblad door een website in 2006 en heel wat versies verder zijn we al tot hier gekomen. Naast de website zijn er nog tal van andere IT-gerelateerde zaken draaiende voor de vereniging. Zo af en toe “verveelt” Erik zich en schijnt hij ook nog muzikaal bezig te zijn.

E-D-I-T  •  Soundcloud  •  YouTube  • 

 

Sponsorkliks

Je kunt Roda ’71 sponsoren door je online aankopen te doen via Sponsorkliks. Dit is heel simpel, klik op deze link naar Sponsorkliks, kies de voor jou bekende webshop en doe je bestelling. Zonder dat jij meer gaat betalen, zal de webshop een commissie betalen die wij uiteindelijk als vereniging zullen ontvangen! Zonder veel extra moeite sponsor jij dus dan ons als vereniging!

Sponsorkliks

 

VriendenLoterij

Als je meespeelt met de VriendenLoterij, kan je zelf bepalen naar welk goed doel jouw bijdrage gaat. Roda’71 is een van de goede doelen die je kan steunen als je meespeelt. Speel je nog niet mee met de VriendenLoterij, maar overweeg je dat wel? Kijk dan op vriendenloterij.nl. Klik rechtsboven op de button ‘Meespelen’. Op de vraag ‘Welk goed doel wilt u steunen’ kies optie: Ik steun een club of vereniging naar keuze. Hierna kunt u via het zoekveld Roda’71 opzoeken en selecteren.

Speel je al mee en wil je het goede doel omzetten naar Roda’71? Doorloop dan de volgende stappen:

  1. Bel de Ledenservice op 088 – 020 1020 en houd de benicode (3721) van Roda’71 bij de hand
  2. Kies voor optie 5 van het keuzemenu
  3. Als u een medewerker van de VriendenLoterij aan de lijn heeft, geef dan aan dat u het goede doel van uw lot graag wil laten omzetten naar HV Roda 71 met benicode 3721
  4. De medewerker zal het vervolgens voor u regelen
  5. Het goede doel van het lot is vanaf het eerst volgende incassomoment gewijzigd