Slider

HS1 – Teampagina seizoen 2019-2020

Even voorstellen

Wij zijn de Roda Heren 1, de grote trots van vereniging. Althans, dat is het streven. We zijn een bij elkaar geraapte groep jongens die allemaal dezelfde liefde hebben: handbal <3. Met het niveau van onze groep, is het een raadsel dat we nog steeds in de 2e klasse spelen en dit jaar gaan we dan ook vol voor de promotie in de zaal. Maar de ambitie gaat verder dan de competitie. Ook de derde helft willen wij winnen. We drinken graag een biertje op het behaalde succes en hebben daarnaast regelmatig leuke teamuitjes. Eén keer per jaar gaan we met zijn allen een weekendje weg.

Aan de hand van onze coach/trainer Thijs, een man met vele jaren handbal ervaring in het hoogste niveau, worden we iedere training een stukje beter. Deel jij onze liefde? En combineer je graag sporten en ambitie met gezelligheid? Dan nodigen we je graag een keertje uit op één van deze trainingsavonden!

Iemand moest worden aangetrokken als tijdelijke vervanger omdat de coach/trainer van de selectie bijna twee weken geleden iets mompelde met