Disclaimer

Inhoud

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd of niet correct is. Roda ’71 is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik maken of raadplegen van deze website.

Privacy

Ouders/verzorgers die het niet wenselijk vinden dat hun minderjarig kind op deze website of de verenigingspagina op Facebook wordt getoond door middel van foto- en/of videomateriaal, kunnen zich direct wenden tot . De webmaster zal zorgdragen voor het verwijderen van deze content op de website en/of Facebook pagina van Roda ’71.

Beeld en geluid

Al het beeld- en/of geluidsmateriaal op deze website vallen onder auteursrechtelijke bescherming en kunnen derhalve niet worden gekopieerd, overgenomen of in andere vorm verwerkt worden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de maker.

Al het beeld- en/of geluidsmateriaal via aanverwante kanalen (YouTube/Facebook) vallen onder de auteursrechtelijke bescherming en volgens de voorwaarden van deze respectievelijke providers.