D1: Als de rest van het seizoen net zo goed gaat…

Wat een mooie opening van het seizoen. Op eigen veld in de ochtend winnen, met een spelvisietoernooi meedoen en daar gewoon doorgaan met het leveren van prestaties waaruit dan wel blijkt dat de inzet gelijk staat aan de conditie, maar op het laatst na verzuurde beentjes toch nog even gelijk weet te spelen tegen een geduchte tegenstander van vorig jaar.

Dus we weten waaraan gewerkt moet worden.

  1. Conditie
  2. Combinatiespel
  3. Afronden

Dat verdedigen slurpt energie, dat is een feit. Maar waar we vorig seizoen nog echt moesten kijken op de klok om te wisselen, ging het vandaag vanzelf. En op die wijze is vier wissels helemaal geen probleem.

Geef gas zolang je kunt en kom wisselen als je merkt dat je niet meer de volle 100 procent kunt geven.

Duidelijk is dat de nieuwe aanwas van E-jeugd die hun eerste jaar D zijn niet verdrinken binnen het team. Sterker nog… De guppy’s kunnen ook scoren!

Op naar een jaar bikkelen voor de conditie en combinatiespel en dan komt dit helemaal goed!

Mooie prestatie, en nu doorzetten!

De coach