F1: Met z’n allen

Wat een goede opkomst deze wedstrijd! Onze eerste wedstrijd binnen, dat is wel wat anders dan buiten! En wat kan je goede slidings maken met kniebeschermers. Nadat de goaltjes gevonden en in elkaar gezet waren, we ingelopen hadden samen met Joelle kon de wedstrijd beginnen! Maja en Matz hadden al gehockeyd en gevoetbald voor onze wedstrijd, maar hadden nog genoeg energie over voor nog een wedstrijd, supergoed van jullie!

De tegenstanders waren derdejaars F en dat was goed te merken; harde schoten op het doel, sprongschot en alle ballen werden gevangen. Maar wij lieten ons niet zomaar wegzetten, we bleven aanvallen, goed overgooien en samenspelen.

In de tweede helft hebben we gezellig met 8 kinderen in het veld gestaan, dat was best vol maar ook leuk om zo als bijna compleet team de wedstrijd af te maken. Jullie hebben allemaal supergoed je best gedaan, bleven gemotiveerd ondanks de vele tegendoelpunten.

Volgende week een nieuwe wedstrijd, uit tegen Unitas om 11 uur. Verzamelen om 10.30 uur. Let op dit is op ZONDAG 12 november i.p.v. zaterdag.

Fijn weekend allemaal en tot woensdag bij de training!