HS2: Gelegenheidsspeler

Zaterdagmiddag de D-wedstrijden zijn gespeeld, de vraag word gesteld… Heb je zondag wat te doen? We hebben een wissel te kort bij heren 2, we spelen uit bij Helius om 11.10 uur. Als gelegenheidsspeler zeg je natuurlijk….. JA!

Bij aankomst bleek niet dat we een wissel te kort kwamen, maar dat ik de enige wissel ben. Altijd leuk om mee te doen en te laten zien wat ik kan. Zoals er regelmatig geroepen wordt “alles voor de basis”. Het is nog geen gewonnen wedstrijd, maar we hebben kansen, zeker in het begin van de eerste helft. In de tweede deel van de eerste helft loopt Helius iets uit en gaan we de rust in met 7 punten achterstand.

In de eerste helft hebben we leuke acties laten zien, maar lieten wat gaten vallen in de verdediging. Dit zijn de aandachtspunten voor de tweede helft, zoals besproken werd in de rust.

De tweede helft liep het net iets lekkerder dan de eerste, maar door de strakke verdediging van Helius en een paar missers kwamen we niet dichterbij. Wel hielden we aansluiting met Helius en gaven niet op. Helaas was de tijd die we hadden te kort en moesten de meerdere in Helius erkennen.

Helius staat bovenaan in de poule, maar zij hebben deze wedstrijd niet cadeau gehad.

Eindstand 31-21

Bedankt HS2.

De gelegenheidsspeler