D3: Tegen de Treffers D3

Afgelopen zaterdag mochten we weer ten strijde trekken, dit keer een uitwedstrijd tegen de D3 van de Treffers. Vol goede moed begonnen we natuurlijk weer aan de wedstrijd en zowaar maakten we al gelijk in de tweede minuut het eerste doelpunt, 1-0 door Isabel. De stand liep wel lekker gelijktijdig omhoog, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3… maar dat zijn goede berichten. We komen tot scoren! In de eerste helft wisten Jesse, Isabel, Anouk en ook Jill het net van de tegenpartij te vinden. Met een 8-8 stand gingen we de rust in. Tijd voor wat aanmoedigende woorden, want het ging dus hartstikke goed. Iedereen heeft de smaak te pakken en het groepsgevoel stijgt. Er is geen gemopper onderling, en tijdens de wedstrijd worden er onderling aanwijzingen gegeven, en hulp gevraagd aan elkaar. De tegenpartij had één hele goede handballer. Die maakte (bijna?) alle doelpunten. Ik zie in ons team zeker zoveel talent, en als die doelpunten nou mondjesmaat blijven stijgen voor alle kids, dan hebben wij straks een veld vol goede handballers/sters. En lopen we finaal over deze tegenstander heen.

Vol goede moed gaan we dus ook de tweede helft in. De gelijke standen blijven zich opvolgen maar gelukkig weten we steeds een puntje voor te blijven. Het winnende doelpunt komt van Anouk, en daarna hebben nog een volle minuut om de stand zo te houden. We strijden om de bal en gelukkig volgt snel het verlossende geluid van de zoemer. Hoera! De tweede wedstrijd die we winnen!! Sterker nog, we staan niet meer onderaan. Ook dat was voor de kids heel belangrijk!

Eindstand 10-11

Voor de statistieken; Anouk: 3 Doelpunten, Isabel; 4 doelpunten, Jesse: 3 doelpunten en Jill 1 doelpunt. Neem natuurlijk weer niet weg dat teamwork doorslaggevend is in het behaalde resultaat. Zonder onze doelman Joshua, en onze ijzersterke teamspelers; Anja, Laura, Nissa en Sterre waren we natuurlijk niet zover gekomen. Ook niet vergeten: de steun van Tim! Die ondanks zijn pols in het gips, gewoon bij ons op de bank zat, en mij naast het veld geholpen heeft! Volledig in Roda stijl!