HC1: Hier uw originele titel

Hebben we er zin in? Nou nee, niet echt. Maar de druk op mijn schouders verplicht me om toch een verslag te schrijven. Zo’n hoge druk zelfs dat het bijna gelijk is aan de wedstrijddruk van vandaag uit tegen Achilles. 8-37, laten we het maar meteen duidelijk maken. Zo’n hoge druk dus…

Uiteindelijk is het meer een training voor Achilles en wij doen maar wat of de bal gaat er al in. Althans, dat was een beetje de gedachten in het team. Maar waren het juist niet de aanvallen waarin we dachten het wel “effe” te doen, waar alle ballen daar juist misgingen?

Dan maar weer even goed spelen op druk of bij een break een goede 1-2 en zo komen we weer op een vertrouwd niveau.

Verdedigend mogen we niet klagen, maar echt een uitdaging was het ook niet waardoor onze minst ervaren keeper zonder probleem in het doel kon gaan staan.

Maandag gaan we even buigen over de indeling keepers voor de overige zaalwedstrijden en ons weer een beetje porren voor de wedstrijd tegen de Meeuwen volgende week.