Afsluiting seizoen, maar net even anders

We kijken met steeds meer vertrouwen en enthousiasme uit naar het nieuwe seizoen. Maar niet voor we het seizoen op een gezellige manier met z’n allen hebben afgesloten. Normaal gesproken doen we dat met de verenigingsdag: Een handbaltoernooi voor leden, vrijwilligers en ouders welke wordt afgesloten met een gezamenlijke barbecue. Helaas is dit door de bestaande maatregelen niet mogelijk. Omdat we het seizoen toch graag met iedereen willen afsluiten hebben we besloten deze activiteiten te splitsen.

Op zaterdag 18 juli van 12:00 – 17:00 organiseren we voor alle jeugdleden een handbaltoernooi met gemixte teams. Aan de hand van het aantal inschrijvingen zullen we een teamindeling maken. Geef je zo snel mogelijk maar uiterlijk 10 juli op bij je trainer. Vooralsnog kunnen we vanwege de geldende afstandsmaatregelen hierbij geen toeschouwers uitnodigen. Mocht dit tegen die tijd wel mogelijk zijn zullen we dit uiteraard kenbaar maken.

Op zaterdag 25 juli organiseren we voor alle seniorleden een BBQ. Vanaf 17:30 is de kantine open en vanaf 18:00 starten we. We vragen hiervoor een eigen bijdrage van € 7.50 per persoon. Geef je uiterlijk 10 juli op bij Rosanne (DS1) of Sander (HS1)