E1: Wat groeien ze snel!!!

Vandaag stond er een thuiswedstrijd tegen Feyenoord E2 op het programma. In het verleden een geduchte tegenstander. 

Zoals de afgelopen wedstrijden werd de warming-up gedaan door Noa (wederom heel veel dank daarvoor!!!) De spelers nog individueel aangesproken en extra gemotiveerd.(ook omdat de coach het niet zo met Feyenoord heeft)

We begonnen goed aan de wedstrijd, voordat iedereen het wist lag de bal er al in bij de tegenstander.  Nou dat is lekker beginnen. Na een paar minuten kon je echt wel zien dat er een krachtsverschil was en dan is het als coach leuk om aanpassingen te doen zodat het wat moeilijker wordt.

Zo mochten ze pas verdedigen vanaf de gele lijn , zodat de tegenstander ook wat meer op onze helft kon komen. Bijkomend voordeel is dat we dan ons echte spel kunnen gaan spelen, dat van het onderscheppen van de bal en een break-out rennen. Dat gaat steeds beter. 

In zo’n wedstrijd ga je dan ook kijken of ze dingen doen die ze leren op de training. Een paar keer mooie schijnbeweging gezien , die ze pas hebben geleerd. Ja Meine en Deidre , blijkbaar letten ze goed op tijdens de training. 

Nieuwe doelen voor volgende wedstrijd zijn er ook altijd. Zoals dichter op je mannetje dekken en proberen give & go te spelen. Maar dat kost allemaal tijd. Maar wat zijn jullie vooruit gegaan in zo’n korte tijd !!!

Kathy , Luna en Sep heel erg bedankt voor het meespelen vandaag. Door jullie hadden we wissels en konden we lekker doorwisselen.  

Ruststand: 8-3
Eindstand 18-7

Jullie trotse coach