Alsof we 3 zomervakanties hadden…

De dag dat we normaliter op het veld zouden starten, 22 maart, zou je het weer wat we vandaag hadden niet eens verwachten. 21 februari 2021 zullen we dus ook niet zo gauw vergeten. Alsof we 3 zomervakanties achter elkaar hadden, zo’n lange tijd elkaar niet gezien. Soms dacht de trainer dat er een nieuwe aanmelder op het veld stond. Ow, je speelt al een poosje bij ons…

“Het leek net of al die nieuwe aanmelders eerder gehandbald hebben.”  😉

Gezien de conditie en de te verwachten spierpijn die morgenochtend heel goed merkbaar zal zijn, is het inderdaad maar goed dat er geen competitie is. Dat zou een ongezonde aanslag op het lichaam zijn. Langzaam weer opbouwen voor “ooit”, maar voor nu sowieso even het huis uit vluchten, reden om even lekker bezig te zijn op het veld!

Komende week kunnen we waarschijnlijk nog een keer en dan weer op donderdag. Als het weer dan boven de 10 graden blijft proberen we de regelmaat van maandag/donderdag weer op te pakken.

De boys van C en B hadden er in ieder geval zin in vandaag, en de trainers ook!