Mixtoernooi 2021

Eén groot handbalfeest tijdens het Mixtoernooi 2021 van Roda ’71

Mooi weer beloofde een mooie toernooidag mogelijk te maken. Met een leuke mix van spelers uit verschillende teams en verschillende leeftijden hebben we een prachtige opening gehad van het handbalseizoen. Met nog wel enkele coronamaatregelen konden we met ongeveer dertig spelers, publiek en vrijwilligers genieten van prachtige handbalacties en mooie doelpunten.

Vier teams met een eigen kleur als tenue trokken ten strijde tegen elkaar. We zagen wedstrijd na wedstrijd dat het voor sommige spelers wel weer even inkomen was, maar al snel liet iedereen zich van zijn of haar beste handbalkant zien. De ene wedstrijd nog spannender dan de andere. Een voorsprong werd vaak verspeeld en dan weer terugveroverd. Het snelle spel hield het publiek op het puntje van de stoel.

Van snelle break-outs tot geweldige reddingen, van prachtige korte combinaties tot sterke passeerbewegingen, van knappe onderscheppingen tot mooie loopacties… De wedstrijden waren van hoog niveau en iedereen leek alles te geven.

Het mooiste was misschien wel om te zien dat vooral de jongere spelers zich konden laten zien aan de vereniging. Het laat zien dat het met de jeugd van Roda ’71 wel goed zit. Zoals de jeugd speelde verdienen ze de aandacht van ook de senioren als ze straks weer in hun eigen wedstrijden de naam van Roda ’71 hoog zullen houden. Houd de zaterdagplanning dus allemaal in de gaten.

Uiteindelijk een finale tussen team Rood en team Blauw. Team Blauw bleek (ondanks een uitstekend keepende penningmeester) uiteindelijke terechte winnaar. Het was de perfecte afsluiting van een mooie dag. Nu maar hopen dat dit een opmars is naar een fantastisch handbaljaar! Laten we dat er met elkaar van gaan maken!

« van 2 »