D2: Op een staart na

Afgelopen zondag heeft D2 mogen spelen tegen Velo D8, een verplaatste wedstrijd en zeker in de meivakantie is dat een uitdaging. Maar uiteindelijk hadden we op één staart na bijna een jongensteam tegen een meidenteam op het veld staan.

Omdat de tegenstander het moest doen met slechts 6 spelers, hebben we de wedstrijd ook gespeeld als zijnde 6 tegen 6, met voldoende pauzes ertussen omdat de temperatuur aangenaam maar wel hoog was.

Een bijzondere wedstrijd, voor onze nieuwkomers Salo en Koen een mooie gelegenheid om hun eerste wedstrijdervaring op te doen en voor Tejay een mooie wedstrijd waarbij hij zijn eerste doelpunt op uiterst spannende wijze wist te maken vanuit een rebound van zijn zelf genomen strafworp!

Een ding is duidelijk, de guppen weten elkaar goed te vinden in de aanval. Als dit strakjes iets vlotter gaat en ze elkaar eerder aanspelen, komen we heel goed in de richting waar ze volgend seizoen horen te wezen.

De coach