D2: Lekker rommelig

Afgelopen zaterdag mocht D2 weer spelen tegen D4 van TOGB. En zo hadden wij nu 3 aspirant leden spelend in het team. Het was een beetje rommelig want als er gewisseld werd, stond nog geen 30 seconden later de gewisselde speler al weer naast je met “mag ik er in?”.

Eén aspirant lid die we gewoon voor de leeuwen hadden willen werpen, trapte daar mooi niet in en ging goede vragen stellen. Gelukkig ben je dan met 2 coaches anders wordt dat wel lastig met de aandacht verdelen.

En dan de resultaten…

Aiden: Veel en vooral goede vragen stellen is helemaal prima, maar gewoon meespelen leert het snelst en dat ging heel erg goed voor een eerste wedstrijd!

Pelle: Je zult het vast nog wel vaker gaan meemaken dat scheidsrechters niet alles kunnen zien en niet fluiten voor datgene wat jij zou verwachten. Maar gelukkig ben je wel heel snel weer te porren om het te parkeren voor na de wedstrijd! Bravo knul!

Jacco: Werd het echt spannend? De eindstand verklapt van niet, maar af en toe heb je zo’n bui om het eigenhandig maar even recht te trekken. Of als iets in je nadeel gebeurt, weer even je boosheid om te zetten in een mooi doelpunt! Wat ben jij blij nu die vervelende doelverlagers weg zijn he! Altijd waakzaam voor de niet oplettende keeper!

Jens: Zo ben je bezig met verdedigen, het commentaar van de coach taalkundig aan het corrigeren en daarna doodleuk scoren, daar ratelt van alles in dat hoofdje! Die kleine glimlach er achteraan maakt mij altijd vrolijk!

Koen: Je bent er ook maar net, maar je inzet is duidelijk zichtbaar, flexibel en snel en lekker meteen gescoord! We zien een blij gezicht, doet ons goed!

Leonora: Daar sta je dan weer, als enige dame in het team. Gelukkig was Tejay een echte gentleman en gaf je de pass zodat ook jij kon scoren!

Salo: De knul die iets te ongeduldig is met zichzelf (en zijn zus), maar wel goed kan luisteren naar de coach. Beetje vertrouwen krijgen in het spel en jezelf en waarachtig, dat levert je ook gewoon een doelpunt op!

Tejay: Hij flikt het mooi weer! Doelpunt en bijna een tweede hard via de paal. Je inzet is duidelijk en mooi dat je de pass gaf aan Leonora! Precies volgens opdracht!

Thijs: Je begint steeds meer vertrouwen te krijgen in het spel en dat wordt dan ook mooi beloond met een doelpunt! Goed gedaan!

Tyas: Je was weer lekker op dreef gup! Dat leverde dan ook genoeg doelpunten op, ga zo door kanjer!

 

En zo komen we dan toch aan een verdiende overwinning met 11-24.

De coaches