HS1: ETC

Zondag 6 september moesten de heren van Roda het opnemen tegen ETC. Een fysiek sterke ploeg met de nodige ervaring. Jochem, Yannick, Jeroen en Martijn versterkten het team en maakten hun debuut in het eerste van Roda.

Roda begon sterk aan de wedstrijd, de verdediging stond goed en Bryan zorgde voor het laatste slot op de deur. Aanvallend bouwde Roda met name door break-outs de score uit naar een 9-0 (!) voorsprong. De laatste tien minuten kwam ETC iets beter in zijn spel, wat leidde tot een ruststand van 10-3.

De tweede helft begon moeizaam doordat we teveel met de tegenstander en de scheidsrechter bezig waren en te weinig met handballen. ETC kon iets terugkomen, maar in het laatste gedeelte van de wedstrijd pakten we het weer goed op. Uiteindelijk hebben de heren een terechte 19-10 overwinning geboekt. Complimenten voor onze debutanten, die met een aantal mooie acties hebben laten zien dat ze eraan komen!

De heren sloten de dag af met een oefenwedstrijd HS1-HS2, waarin HS1 de tweede overwinning van de dag boekte. Genoeg reden om ter afsluiting met alle heren een goede Chinese maaltijd naar binnen te werken en een klein biertje te drinken. Kortom een geslaagde en gezellige middag.