Meiden B: nog even wennen

Vorige keer geen verslag gedaan. Te druk en te beladen.

De meiden hebben tegen de meeuwen hard gewerkt, maar werden in het eindsignaal toch benadeeld, waardoor ze met één punt naar huis gingen.

De desillusie was erg groot bij de meiden en hopelijk konden we er weer moed uit putten tegen Savosa 2.

Vandaag een prachtige zonnige dag, waardoor iedereen al snel in de stemming was om er een leuke pot van te maken.

We begonnen met Brenda op de goal, wat goed uitpakte, ze pakte een aantal goede schoten en je kon zien dat ze in haar rol groeide.

Het probleem wie er keept is uit opgelost. Francisca en Brenda willen allebei deze rol op zich nemen en ze den dat allebei echt super. In de training zal er nog meer getraind op gaan worden, waardoor we dit probleem hebben opgelost.

Zoals gezegd gingen we er een leuke pot van maken. Dat ging ook goed, de eerste helft ging het gelijk op. We konden alleen de vrije man niet goed vinden, waardoor scoren wat moeilijker verliep. Rust was ook een gelijke stand. In de rust gingen we duidelijke afspraken maken over druk zetten vanaf de hoeken, een muurtje voor de vrije worp en proberen de cirkel te vinden. Dat ging allemaal erg goed, alleen was de tegenstander de gene die juist zo ging spelen en scoren. Bij hun lukte het wel om zo het doel te vinden en bij ons gingen de koppies helaas hangen.

Maakte wel dat we de laatste 10 minuten wel wakker werden, maar al achter de feiten aanliepen en waar het bij ons niet liep ging het bij de tegenstander steeds beter. Helaas heb je wel eens van die momenten.

Volgende keer vanaf het begin wakker zijn en afspraken nakomen die we hebben gemaakt hebben. Op de training elkaar scherp houden en vanaf het begin knallen. We krijgen de bovenste 2 nog als tegenstander, dus moeten we er wel hard tegenaan.

Meiden, we gaan ervoor. We gaan op de trainingen en de wedstrijden een tandje harder er tegenaan en zullen dan weer het niveau van het vorige buitenseizoen halen. We weten dat we in een poule zitten met oudere tegenstanders, maar daarvoor moeten we op basis van inzet er toch iets van kunnen maken.

Ik ga ervoor.

Marcel