Verslag G-team

Afgelopen zaterdag 7 november hebben wij deel genomen aan de special olympics regionale spelen. Hierbij hebben onze Roda spelers laten zien wat ze konden.

Tijdens de voorrondes hebben ze wedstrijd voor wedstrijd heel erg goed gespeeld. Hele mooie aanvallen en een goede samenwerking zorgde ervoor dat de 7 spelers de hoogste pool haalde.

Hierna werd het een stuk zwaarder want we hebben nu te maken met ervaren teams en veel meer mensenmassa vergeleken met onze Roda spelers. We hebben sinds deze dag weer een verdedigings-tactiek erbij die goed werkt. Hierbij zijn de coaches behoorlijk trots op deze 7 spelers want die hebben hun uiterste gegeven om zichzelf te bewijze wat ze waard zijn.

Het waren een hoop spanende wedstrijden en we hebben de 4de plek behaalt. Oké geen medaille maar 2 jaar geleden zaten we in de laagste pool, vorig jaar middelste pool en dit jaar hoogste pool. We hebben een hoop teams achter ons weten te krijgen en dat is al een vaantje waard.

Ik zou dolgraag meer willen tikken over hoe en wat we spelen maar dan geef ik onze geheimen cadeau. Oké 1 geheimpje dan WE SPELEN PASSIE HANDBAL. De weg naar Special Olympics Nederland in Nijmegen is nu echt van start gegaan.