DS2: Uitwedstrijd in Spijkenisse

2015-2016 DS2

Afgelopen zondag mochten we spelen tegen HVOS in Spijkenisse. We waren compleet dus dat was al heel fijn. Chantal kwam ons nog extra versterken, bedankt daarvoor.

De dames begonnen heel gefocust aan de wedstrijd, de verdediging stond goed, er werd goed gepraat en HVOS kreeg daardoor weinig ruimte om richting het doel te komen, en kwamen ze daar wel stond daar nog onze keepster die de ballen eruit hield. In de aanval was het lastig om wat op te zetten, en kwamen de dames niet echt tot schot, en wanneer dat wel zo was stond de keepster in de weg. De tegenstander had een paar hele snelle speelsters, die als ze de bal onderschepten weg waren in de break en hierdoor hun doelpunten pakten. Het laatste kwartier van de eerste helft raakten we een beetje de focus kwijt, waardoor er een ruststand van 10-2 op het bord stond.

In de rust een aantal afspraken rondom aanval en verdediging gemaakt en afgesproken om toch te proberen om te concentratie te behouden.

De tweede helft startte heel sterk de kansen in de aanval werden meer afgemaakt, wat betekende dat onze score omhoog ging. In de verdediging werd er heel hard gewerkt, en heel weinig ruimte weggegeven aan HVOS. Helaas kregen we wel een paar pingels tegen. Dat waren ook bijna de enige doelpunten die HVOS kon maken in de tweede helft. Complimenten aan de verdediging en de keepster hiervoor. De hele tweede helft bleef de focus, waardoor de eindstand kwam op 16-7.

Nu nog eraan werken om ook een sterke eerste helft te spelen, dan gaat de winst echt een keer komen.