D-Girls: Groei en goed nieuws

Om met het goede nieuws te beginnen: Laila en Ruby zijn er weer. Afgelopen maandag kon Laila weer mee doen met de trainingen en donderdag was het Ruby die zich weer bij het team kon voegen. Wat zijn we blij dat het met de gezondheid van de beide meiden weer zo goed gaat (en eerder dan verwacht) dat het handballen weer kan worden opgepakt. Welkom terug meiden!!

En niet alleen zijn die meiden weer terug bij ons team waardoor het team weer wat groter wordt, er zijn ook twee nieuwe meiden komen trainen, lid geworden en mochten vandaag hun allereerste handbalwedstrijd spelen. Welkom bij ons team Busra en Lenorah!! Ons team is dus flink gegroeid in het ledenaantal….

Voor vandaag was Joelle al gevraagd om mee te doen omdat we er geen rekening hadden gehouden met deze groei. Odessa is een weekendje weg maar ondanks dat hadden we gewoon 4 wissels op de bank. Een enorm verschil met de vorige wedstrijd waar we geen wissel hadden.

En dan de wedstrijd van vandaag… Tijdens de warming up bleek dat Danique ( onze keepster) nog steeds last had van de knie en ze niet wist of ze de wedstrijd kon keepen. Dat was een tegenvaller he Danique, zowel voor jou persoonlijk als voor het team. Danique is een keepster die menige bal er uit houd dus het was wel even slikken . Gelukkig wilde Tiffany die dit seizoen bij de E geregeld keept en met trainen en de wedstrijden laat zien dat ze het ook gewoon goed kan ons uit de brand helpen. Een beetje spannend was het wel he meid, maar wat heb je het goed gedaan!! Bedankt!!!

De wedstrijd begint met een aantal leuke aanvallen en onderscheppingen. Helaas leidde dit niet altijd tot een doelpunt maar dat het gezien wordt zie ik toch als een positief punt. In de eerste helft werd er ook teveel op de keepster van de tegenstander gegooid waardoor er wel afstand werd genomen van Savosa maar het had meer moeten en kunnen zijn. De ruststand was 5-3 in het voordeel van de Roda meiden door doelpunten van Joelle, Nina en Lisanne.

In de rust met de meiden afgesproken dat de wedstrijd in de aanval gewonnen moest gaan worden en dat er met meer overtuiging op het doel geschoten moest worden.

Gelukkig luisteren de meiden altijd goed en de doelpunten werden een stuk makkelijker gemaakt. Na 8 minuten spelen hadden de meiden er al 5 in liggen door mooie doelpunten van Laila, Lisanne en Nina en was de stand 10-4 in het voordeel van Roda.

Bij die stand besloot Savosa dat ze naar de kleedkamer gingen en de wedstrijd niet meer verder gingen spelen.

Tiffany heel erg bedankt voor het keepen! Je hebt het echt goed gedaan!

Joelle jij ook heel erg bedankt voor het meespelen en je doelpunt was echt een hele mooie! Niet alleen bedankt voor vandaag maar voor alle andere keren dat je ons geholpen hebt (dit laatste geld ook zeer zeker voor Talitha die ons elke keer weer heel goed geholpen heeft!!)

Meiden, allen bedankt voor jullie inzet!

Vanavond gezellig als team Sinterklaas vieren.. ik heb er zin in 🙂 tot vanavond!!