HS1: Niet de beste wedstrijd, wel gewonnen

Na een weekendje vrij, mochten de heren afgelopen zondag weer aantreden. Dit maal uit tegen de meeuwen. Een bekende ploeg waar we de afgelopen jaren al regelmatig tegen hebben gespeeld. Dit bleken de laatste keren spannende wedstrijden. Op het veld werd na een spannende slotfase nog gelijkgespeeld. Vandaag wilden we dan graag de 2 punten pakken.

We begonnen goed aan de wedstrijd: sterk verdedigen en hoog tempo in de aanval. Hierdoor konden we al snel een kleine voorsprong opbouwen. Na een kwartier zakten we echter in en konden de meeuwen weer wat terugkomen. Bij een ruststand van 9-11 kon er de tweede helft nog van alles gebeuren.

De tweede helft bleef het vooral hard werken om de voorsprong te behouden. Beide ploegen stonden stevig te verdedigen wat resulteerde in de nodige twee minuten tijdstraf en weinig doelpunten in de tweede helft. Aanvallend bleven we de moeilijke oplossingen zoeken en hadden veel slordig balverlies. Gelukkig wisten de meeuwen hier geen gebruik van te maken naar en stond Bryan erg goed te keepen. Mede met het stoppen van 5 penalty’s hield hij de voorsprong veilig.

Uiteindelijk werd de wedstrijd met 19-15 gewonnen. Het was niet onze beste wedstrijd, maar de de punten zijn binnen.