E1: Herbstmeister!

Dat ene waarbij je eind december bovenaan staat. Dat is allemaal leuk en aardig, maar het gaat vooral om het hoe. Snel, flitsend handbal waarbij je als team presteert. Ook al is de concentratie niet elk moment van de wedstrijd 100 procent, als het moet, moet je er staan. Dat lijken we toch keer op keer te doen. Even heel kort de wedstrijden die nog geen verslag hebben gehad.

De Treffers thuis:

Na een lastige eerste helft kwamen we de tweede helft helemaal in onze kracht.

17-12.

Savosa uit:

Heel erg goed gespeeld en zonder al te grote problemen een mooie zege geboekt.

15-21.

D.W.S. thuis:

Een uitstekende eerste helft en een tweede helft waarin we geëxperimenteerd hebben.

22-13.

En dan tot slot Snelwiek uit:

Een eerste helft waarin Snelwiek liet zien goed te kunnen ballen. Die komen er wel, maar wij waren al iets verder. Aanvallend loopt het als je nu al meer dan 100 goals maakt in maar 7 wedstrijden. De honderdste was dit jaar voor Meoni. Zeker op het eind van de wedstrijd liepen we ver weg en dus geeft de uitslag (12-19) een beetje een vertekend beeld. Het kon allemaal nog wel wat beter, maar daar is 2016 voor!

Morgen maar even lekker kijken hoe de dames wereldkampioen worden. Kunnen we misschien nog inspiratie uithalen!

Namens de E1 wensen we iedereen een fijne Kerst en een goed uiteinde. Wees allen voorzichtig met vuurwerk, want dan gaat klappen voor ons langs de lijn een stuk makkelijker. Tot in 2016! De eerste wedstrijd is 9 januari bij Twist.