C-Boys: Smikkelsquad on track!

2015-12-19 SmikkelSquad

De laatste wedstrijd van 2015 in Spijkenisse tegen HVOS, een tegenstander die we nog niet eerder hebben gehad. Volgens de stand in de poule stonden zij slechts één positie onder ons dus kon het wel eens spannend gaan worden.

Maar niets van dat is gebleken, de verdediging stond zeker in de eerste helft dermate strak gepositioneerd dat er enkel wat pogingen van veraf kwamen en met enig geluk het doel haalden. De ruststand van 1-11 gaf dat duidelijk weer.

Dan maar weer oefenen op de wissels, kaatsen met de cirkel, druk zetten en af en toe een break na interceptie van de bal.

We hebben dit jaar een behoorlijke groei gemaakt en dat kwam ook zeker vandaag terug in het spel. Mooie 1-2-tjes, cirkel vrijspelen, af en toe een wissel en op de break spelen.

Het ontbreekt nog aan ervaring in het instarten zonder bal met een hoog tempo vanaf de opbouw, maar ach, de kerstvakantie is begonnen dus waarom moet alles dan met zo’n hoog tempo?

Een van de leukste doelpunten was die van Daan, die mee ging lopen in de break en dat loonde. Door wat geklungel aan de rechterkant, stuiterde de bal via de paal terug naar de linkerkant van het veld. En daar kwam uit het niets en onverwacht Daan aanzetten. Heel koelbloedig met een stuit rechtsonder gescoord! Top!

En de mooiste combinatie was wel met Lennart en Casper die meerdere malen het truckje van cirkel aanspelen en terugkrijgen hebben kunnen uitvoeren.

Jongens, jullie hebben weer een mooie pot handbal laten zien en daarmee met 6-22 gewonnen.

Geniet van de vakantie, maximaal 2 oliebollen per dag, voorzichtig met vuurwerk en 4 januari gaan we ons in 4 serieuze trainingen voorbereiden op datgeen wat we nog even recht moeten trekken op 16 januari tegen de Meeuwen!

Ik kan hoe dan ook de taart al gaan bestellen, die ene wedstrijd bepaalt alleen maar wie hem het eerst in zijn gezicht krijgt 😛

Prettige kerstdagen en een gezond en sportief 2016!

De Coach