Gedreven HS1 wint eindelijk weer eens van Ventura

Afgelopen zondag stond de wedstrijd van heren 1 tegen Ventura 2 (de nummer 3 op de ranglijst) op het programma. In de laatste onderlinge duels werd er verloren. Ventura wordt gezien als een lastige en ervaren ploeg die moeilijk te kloppen is. Deze wedstrijd moest deze negatieve reeks doorbreken.

De heren begonnen de wedstrijd fel en liepen door goede break-outs en snel samenspel al tot een vroege 5-2 uit. De verdediging stond goed dicht en mede door goed keeperswerk van Bryan gingen de heren de rust in met een 11-5 voorsprong.

De tweede helft begon het 1e met 2 man minder vanwege 2 minuten tijdstraf aan het einde van de eerste helft. In het begin leek Ventura terug te komen in de wedstrijd en al snel werd de voorsprong verkleind tot 3 punten (11-8). De heren van Roda’71 pakten de draad weer op en verhoogde het tempo van de wedstrijd dat resulteerde in een grotere voorsprong. Ventura kwam er niet meer boven op en de heren wonnen verdiend met 26-17.

Op zondag 31 januari staat de volgende thuiswedstrijd tegen MOK op het programma. Ook deze tegenstander zijn de laatste onderlinge te sterk gebleken. Omdat uit de laatste 6 wedstrijden 10 punten werden behaald is het vertrouwen er echter wel om ook deze negatieve reeks te doorbreken. De heren hopen wederom op jullie steun in de Zadkine.
Tijdstip: 13.15 uur.