DS2: Steeds iets beter

Vandaag mochten we naar Zwijndrecht om het weer tegen Conventus op te nemen. Deze wedstrijd waren we helemaal compleet en met 2 wissels op de bank konden we er lekker tegenaan.

Begin Januari hadden we de thuiswedstrijd gehad tegen Conventus en die hadden we toen met 1 doelpunt verschil verloren. Conventus was nog niet vergeten dat Arjenne toen de ballen er lekker in schoot dus al vanaf minuut 1 werd Arjenne al vast gezet. Het was Conventus die op een voorsprong kwam en de leiding nam. Maar door het ontzettend goed verdedigen kwam Conventus toch niet heel makkelijk tot scoren. Maaike was degene met een mooie stuit het eerste doelpunt voor Roda maakte. En ook Arjenne en Karin pikten in de eerste helft hun doelpuntjes mee. Er werd zowel in de aanval en in de verdediging keihard gewerkt door zowel Roda als Conventus en we waren zeker aan elkaar gewaagd. Er werd een leuke 2e helft gespeeld en bij de stand van 6-5 konden we gaan rusten.

Met 1 doelpunt verschil achter kon de wedstrijd dan ook nog alle kanten op. In de 2e helft was het weer Conventus die het eerste doelpunt maakte en vlak daarna konden ze de stand naar 8-5 trekken. Maar Roda toonde veerkracht en de stand werd door leuke doelpunten naar 8-8 getrokken. Het bleef dus een spannende wedstrijd en er was nog niks beslist. Conventus kon door de penalties te benutten op een 10-8 voorsprong komen. Maar Johanna maakte met een prachtig doelpunt de 10-9. Maar helaas kon de tegenstander er 11-9 van maken en dat was ook tevens de einduitslag. Jammer, weer net niet. Maar we hebben toch weer een lekkere wedstrijd gespeeld. Het gaat elke week weer beter. En de overwinningen gaan er zeker komen. Volgende week spelen we thuis tegen Ventura, zij staan bovenaan, maar dat zegt natuurlijk niets 😉 Maar we kunnen alle support gebruiken dus kom ons gezellig aanmoedigen 🙂 Tot dan!