F-Team: Leuke wedstrijden

De afgelopen twee wedstrijden waren geweldig voor het team ondanks dat Amber heeft besloten om te stoppen met spelen.

Vorige week zaterdag tegen Savosa en nu tegen de Treffers.

Vorige week zaterdag kregen we Savosa thuis op bezoek, een leuk en jong team. Verliezen alle wedstrijden met grote verschillen. Het F-team maakt zich op om een leuke en sportieve wedstrijd te spelen. We missen Lois (ziek) en Amber (stopt met handbal). Vandaag 3 wissels dus een beetje snel door wisselen om iedereen lekker te laten spelen. Het begint al goed. Savosa scoort het eerste doelpunt. De toeschouwers van de tegenpartij gaan uit hun dak en vragen of het al tijd is, maar helaas we zijn net begonnen en hebben nog even te gaan. Intussen gaan onze spelers hun spel spelen en gaan we de rust in met 4-2.

Een goede verdediging en leuke aanvallen aan beide kanten. Iedereen krijgt de kans om op het doel te gooien en daar wordt goed gebruik van gemaakt. In het fluitsignaal gooit Noëlla de laatste bal en scoort, helaas telt deze niet mee voor de wedstrijd. De spelers en de coach van Savosa zijn dol blij en bedanken ons voor deze leuke en sportieve wedstrijd (7-4)

Afgelopen zaterdag treffen wij de Treffers uit in Krimpen a/d IJssel.

De ervaring leert ons dat de Treffers uit altijd lastig is, zeker nu. Guido op vakantie en Tessa geblesseerd aan haar knie. We gaan wel kijken wat het wordt. Noëlla vraagt of ze mag keepen samen met Ilse. Hiermee is de keuze voor mij als coach makkelijk gemaakt als er twee vrijwilligers zijn. Met een lekkere stuiterbal die de Treffers hebben gaan we beginnen. Gelukkig weten ze dat er met zo’n bal minder gestuiterd, maar meer overgegooid moet worden. Ze zoeken ieder een maatje op waar ze bij blijven tijdens de verdediging.

Er wordt flink heen en weer gerend en goed verdedigd, jammer dat niet alle ballen die door ons op het doel gegooid worden er in gaan. Mooie acties van Kate, Lois en Noëlla treffen helaas net niet het doel. Jullie hebben top gespeeld en verdiend gewonnen.

Geniet van de vakantie en tot volgende week zaterdag uit bij Vires et Celeritas in Gouda.

Jullie Coach