Meiden B: Met Brenda voorop!

HVOS staat 3e. Opdracht was samen werken en laten zien wat je waard bent.

Deze keer ging dat erg goed. Iedereen stond zeker de eerste helft hard te werken en daarbij ondersteund door Brenda.

Brenda heeft sinds enkele weken (met Francisca) keeperstraining van Marian. Dat werpt nu zijn vruchten af. De ballen die er in het verleden normaal ingingen, werden nu tegen gehouden. Dat maakt dat de verdediging nog harder gaat werken en Brenda nog beter wordt. Zo is het cirkeltje rond. Kortom we helpen elkaar en gaan zo beter spelen.

Iedere speelster was goed in zijn doen. Ik kan iedereen wel opnoemen, maar we groeien steeds meer. Er komt eerdaags weer een veldseizoen aan, waar we hopelijk kunnen laten zien wat we waard zijn.

Als coach ben ik blij dat we een bredere selectie hebben, waardoor iedereen gewoon naar de kant kan als het niet zo lekker gaat. We gaan vanaf de 21e ook weer buiten trainen, waardoor we eindelijk positietjes kunnen trainen en daar is iedereen blij mee.

Voor vandaag ben ik trots op: Noël, Rianne en Demi Po Welke de doelpunten op hun naam zetten. Op Fleur, Demi Pi, Francisca, Rosalie, Imke, die allen zeer hard hebben gewerkt en ook de kansen kregen en natuurlijk Brenda! Ook trots op Vera, welke met haar knieklachten ons komt ondersteunen en op de bank precies ziet waar de problemen zijn. Tenslotte Iris niet vergeten te noemen, welke volgende week er weer is :-).

Fijn weekend

Marcel