E-girls: Kampioenswedstrijd

De E-girls hadden nog een verslag te goed van de kampioenswedstrijd. Zondag 20 maart was een spannende dag, want die dag mochten wij met de meiden aantreden tegen ETC. De wedstrijd bij ons hadden we gewonnen met 14-5 maar dat zegt natuurlijk niets.

De aanloop naar de wedstrijd was spannend. Tiffany die nog met haar voet zat. Talitha die de griep kreeg, Anoek die de griep kreeg, Cheyenne die haar voet niet goed kon gebruiken en Joelle die last van haar voet had. Met andere woorden, het was de vraag wie er wel en niet zou zijn deze zondag.

Gelukkig was iedereen er, maar bij de warming-up zagen we al dat het met Cheyenne niet lekker ging, en door de griep was de energie bij iedereen niet even groot.

Bij de start van de wedstrijd werd duidelijk dat het een pittige wedstrijd zou worden. De tegenstander had duidelijk de opdracht gekregen om onze meiden pittig te verdedigen, of ze nu wel of niet de bal hadden. Ook was het lastig om er doorheen te komen in de aanval, omdat de tegenstander vrij strak verdedigde, vaak ook op de zes, dat zijn wij duidelijk niet gewend. In de verdediging deden onze meiden goed hun werk, en Beau in het doel hield menig bal eruit. Super gekeept. Uiteindelijk kwamen we wel met 2-0 voor, maar de tegenstander kwam terug naar 2-2. Zo gingen we ook de rust in. Super spannend dus.

De tweede helft begon voor ons goed, we namen een voorsprong van 3-2, maar ook ETC kon wat terug doen. Je merkte dat de vermoeidheid toe begon te slaan, en ETC kwam voor met 4-3. Gelukkig stond ook Angelina heel goed te keepen, en hield nog een mooie penalty. De meiden gaven alles, maar konden niet voorkomen dat aan het eind van de wedstrijd een 5-4 voor ETC op het bord stond. Een beetje een anti-climax, zelfs vergeten een foto te maken.

Toch kampioen op doelsaldo en onderling resultaat.

Daarna met het hele team ‘s middags nog naar dames 1 geweest die ook kampioen werden. Super leuk dat jullie ook daar naartoe zijn geweest.

Met veel plezier en trots heb ik met jullie gewerkt aan jullie handbalspel. Jullie zijn een topteam. Dank je meiden!

Veel liefs Ruth

2016-03-20 DS1-E2