D1: Niet compleet en warmte zorgt voor…..

Ook in het laatste weekend van de mei vakantie hadden we weer een wedstrijd. Lisanne was nog aan het genieten van een welverdiende vakantie in het verre Amerika en was er niet bij. Nina had vrijdagavond een ongelukje gehad waardoor ze onverwachts niet mee kon spelen waardoor we toch 2 belangrijke speelsters missen in het veld.

Gelukkig waren Danique en Ruby eerder terug gekomen van hun vakantie waardoor zij er wel bij konden zijn. Otte kon er gelukkig ook bij zijn, van harte gefeliciteerd met je nieuwe broertje meid!  (ook de kersverse ouders en Lois en Kate uiteraard van harte gefeliciteerd) En hierdoor en de hulp van Joelle en Tiffany konden we toch nog 8 speelsters op de been brengen.

Dan de wedstrijd…. we moesten spelen tegen Ventura. Een goed, beweeglijk team wat in de zaal met overmacht kampioen was geworden en in bijna elke wedstrijd de 20 doelpunten makkelijk halen.

Het was warm, erg warm deze zaterdag, de zon scheen volop en er stond vrijwel geen wind. Er werd 28 graden aangegeven en dat werd ook met gemak gehaald in Schiedam. De ouders zochten een plekje in de schaduw en de wedstrijd kon beginnen.

De scheidsrechter van Ventura (die overigens een hele goede wedstrijd floot, dat mag ook weleens gezegd worden)  kwam met het voorstel om elke 10 minuten even een extra pauze in te lasten en dat voorstel werd met open armen ontvangen.

En of het de warmte was, het gemis van Nina en Lisanne of het zoeken naar de juiste opstelling…. het handballen zat er niet in vandaag. De gebruikelijke snelheid van de meiden zat er niet in, ballen werden slecht gevangen, verdedigend stond het ook niet vandaag en Ventura had dan ook geen enkele moeite om een lekkere voorsprong te nemen en de wedstrijd met gemak uit te spelen. Eindstand 6-23 voor Ventura.

De doelpuntmakers waren deze dag Lieke 3x , Otte , Joelle en Laila 1x.

Nina sterkte meid, hopelijk knap je snel op!

Tiffany, bedankt voor het meespelen!