D-girls: Wow

D1 girls

Vandaag mochten we naar Barendrecht om tegen Savosa te spelen. Katie was bij het toernooi van afgelopen maandag geblesseerd geraakt aan haar enkel dus kon er helaas niet bij zijn. Kayleigh uit de D2 was gelukkig bereid om iets langer bij Savosa te blijven en te zorgen dat we toch met 2 wissels de wedstrijd konden beginnen.

Voor de wedstrijd nog een keer het rondspelen en de wissels geoefend en met de meiden afgesproken de wissels gewoon te proberen. En al gelijk in de wedstrijd zag je dat de meiden de wissels ook daadwerkelijk durfde in te zetten. Fijn hoor meiden!

Roda kwam op een snelle 1-0 maar het werd ook snel weer gelijk. Savosa is een erg sterk team en heeft vooral een paar hele goede schutters die de ballen makkelijk in het doel knallen. Tot de 3-3 bleef het mooi gelijk op gaan maar daarna kon Savosa een gaatje slaan waardoor de Roda meiden tegen een achterstand moesten opboksen. Vlak voor rust kwam roda weer iets dichterbij door leuke aanvallen en met een stand van 8-6 voor Savosa gingen we de rust in.

In de rust de meiden gecomplimenteerd met het vertoonde spel. Het aanvalsspel verliep gewoon lekker en het tempo zat er ook lekker in. Voor de 2e helft afgesproken om wat verder uit te verdedigen om de goede afstandschutters minder ruimte te geven.

En wat ging dat goed. De 2e helft kon Savosa nog maar 3x tot scoren komen en was mede te danken aan de verdediging maar hierin was zeker de rol van Danique erg belangrijk. Meid, meid wat heb jij lekker staan te keepen. Je werd verlegen van alle complimenten na de wedstrijd maar ze waren stuk voor stuk verdiend!

Roda kwam zelf nog 5 x tot scoren en dat betekende een eindstand van 11- 11.

Meiden, meiden wat ben ik trots op jullie!!!

Allemaal stuk voor stuk een heerlijke wedstrijd gespeeld!

Kayleigh: Bedankt voor het meespelen. Nog maar kort aan het handballen maar ook in de D1 kom jij makkelijk mee! Goed gedaan!

Lisanne: Super mooie doelpunten, mooie bewegingen en verdedigend stond je er ook! Top scoorder deze wedstrijd!

Ruby en Danique: Als eerste van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag! Beiden een hele sterke wedstrijd gespeeld!

Joelle: Leuk doelpunt vanaf de cirkel. Ook op de opbouw , hoek en zelfs midden gestaan. Overal inzetbaar!

Lieke : De drijvende kracht in het veld. De wissels zijn aan jou wel besteedt, je zet goed in en een mooi doelpunt gemaakt!

Laila: Goed geluisterd naar de opdrachten, leuke dingen laten zien en goede doelpunten!

Nina: Weer erg sterk op de cirkel. Ook een vrije bal schiet je er makkelijk in! fijn dat je er bij was vandaag!

Otte: Je durft de wissels in te zetten en je hebt oog voor iedereen. Verdedigend sterk, blijf wel op de bal verdedigen. Sterke wedstrijd!!