DS2: Een leuke wedstrijd tegen DWS

Vanmorgen mochten we naar Schiedam om het op te nemen tegen DWS. Daar aangekomen duurde het even voordat we naar binnen konden maar met zijn allen voor het hek staan heeft ook wel iets gezelligs toch?

Ondanks dat de weersvoorspelling niet heel rooskleurig was, was het toch droog en konden we in ieder geval zonder glijpartijen en natte ballen beginnen aan de wedstrijd. Wel moesten we het zonder Arjenne doen (ze is nog geblesseerd aan haar knie) en zonder Ruth en Idy ( zij werkte zich in het zweet tijdens de ladiesrun)

DWS bleek een hele leuke en sportieve tegenstander te zijn en er ontstond een leuke 1e helft. Hoe het score vermogen precies verliep weet ik niet meer, (de volgende keer ga ik me daar ook op concentreren i.p.v. alleen op het keepen ) maar met een kleine achterstand gingen we de rust in. (3-5)

In de 2e helft gingen we wat meer in de break- out waardoor we wel wat meer konden scoren  en even wat dichterbij kwamen (8-9) maar daarna  wist DWS wat vaker ons net te vinden zodat we na de wedstrijd het veld verlieten met een 8-13 nederlaag op zak. Daarbij wel vermeldend dat we ook wat pech hadden in de afronding. Menig bal vanuit onze hand wist de paal te vinden ( of kwamen recht op de keepster van de tegenstander) en ook de penalty had geen moeite om de paal te vinden waardoor de stand ook heel anders had kunnen zijn.

Helaas weer verloren maar het was een leuke en sportieve wedstrijd. DWS is een leuk team om te handballen en ook de scheidsrechter leidde de wedstrijd perfect.

Volgende week alweer de laatste wedstrijd van dit seizoen. Tot dan!!