D1: Meiden , bedankt voor het topseizoen!

Dit weekend was alweer de allerlaatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Wat is het snel gegaan zeg.

Heel enthousiast begonnen de meiden in augustus aan dit seizoen en dat was aan alles te merken. Zelfs 2 x per week trainen was niet genoeg en al snel stonden de meiden 3x per week op het veld om te trainen. Bijna alle wedstrijden werden gewonnen en dat resulteerde in een leuke 2e plek op het veld. Helaas ging het niet met de gezondheid van iedereen goed en moesten we het aan het eind van het eerste deel van dit seizoen het stellen zonder Laila, de ziekte van pfeiffer hield haar aan de kant. En ook Ruby tobde met haar gezondheid en heeft hierdoor een paar wedstrijden moeten missen. In het begin van het zaalseizoen bleek ook Odessa flinke gezondheidsproblemen te hebben en kon hierdoor niet meer handballen. (Dikke knuffel voor jou Odessa)

Zo moesten we het in het begin van het zaalseizoen ineens 3  sterke meiden missen tijdens de wedstrijden. Gelukkig konden we altijd op de hulp rekenen van de meiden uit de E2 en konden we bijna alle wedstrijden met een wissel starten. Joelle, Talitha, Tiffany en ook Angelina bedankt hiervoor! Ook jullie ouders bedankt, het was soms een gerace van de ene wedstrijd naar de andere wedstrijd, maar zonder gemopper deden jullie dat allemaal!! BEDANKT!!Ondanks dat het meiden team niet compleet was werd er tot de kerstvakantie geen ene wedstrijd verloren. De eerste wedstrijd in 2016 werd helaas verloren,  en vlak daarna nog een gelijkspelletje maar  daarna wisten de meiden de wedstrijden weer in winst om te zetten wat ook een mooie 2e plaats opleverde in het zaalseizoen.

Op het veld waren we hoog ingedeeld en waren de tegenstanders wat sterker maar wat een mooie wedstrijden werden er gespeeld. Zo ook de wedstrijd van dit weekend was een hele leuke wedstrijd en de meiden lieten mooie aanvallen zien. Atomium is een sterke tegenstander met hele goede  jongens in het veld en ook in het doel maar de meiden stonden zeer zeker ook hun mannetje. Atomium ging met de winst terug naar Rotterdam zuid en gaan nog voor het kampioenschap! Succes Atomium en bedankt voor de leuke wedstrijd!

En ja…dan zit het competitiegedeelte voor ons erop. Binnenkort gaan we nog met zijn allen naar Drievliet.  Op 19 juni gaan we nog naar een toernooi in Heerle en dan sluiten we ook de D jeugd af. Het gehele team gaat volgend seizoen over naar de meiden C. En wat hebben we er zin in 🙂

Meiden , bedankt voor dit super seizoen, het is echt super leuk om met jullie te werken. Jullie enthousiasme werkt aanstekelijk en volgend jaar gaan we er weer lekker tegenaan.

Ook ouders bedankt voor jullie steun en support tijdens de wedstrijden!

Nog een speciaal dankwoord voor Odessa, Meid , wat ontzettend rot voor je dat je dit seizoen door je gezondheid niet meer in actie kon komen. We leven allemaal met je mee en omg wat hebben we je gemist in het veld! Super fijn dat je er bijna alle wedstrijden wel bij was en ons steunde vanaf de bank! We hopen je snel weer in het veld te zien. Heel veel sterkte en een hele dikke knuffel van ons allemaal!