Meiden B tegen de kampioen

We hadden in een wedstrijd 2 tegenstanders: ten eerste de kampioen TOGB, welke absoluut niet wilde verliezen en ten tweede het weer. Het was warm en dan hebben we daar altijd last van. Soms verlang ik als coach weer naar de zaal terug!.

Ook waren we niet compleet. Vera en Demi Polak waren er beide niet, wat aanvallend altijd een hoop scheelt.

We wisten dat ze snel zouden spelen en dat gebeurde ook, we hebben ons best gedaan om de schade te beperken in de verdediging. Alleen ging dat ten koste van de aanval. We hadden er zo 7-8 meer moeten en kunnen maken.

Nog 3 wedstrijden en ons seizoen zit erop. Maandag de topper tegen de meeuwen en zaterdag HVOS uit en de vrijdag daarna uit SaVoSa. Ja we zijn zo flexibel als het maar zijn kan. Hebben 5 mutaties gehad.

We gaan er nog even stevig tegen aan. Dan volgt nog kamp en een heerlijke vakantie.

Ik ben er weer ij de komende wedstrijd. Meeuwen uit maandag 19.30 uur.

Marcel