E2-Mix: Het zit er weer op

De wedstrijden zijn gestreden: een terug blik op een kort seizoen.

Het is gedaan, we zijn klaar. Jeetje, wat vliegen die 13 weken snel voorbij.

In die 13 weken hebben we 6 wedstrijden gespeeld en een toernooi. Het waren wel 6 prachtwedstrijden en net zo mooi toernooi. Wedstrijden waar we trots op mogen zijn!

We begonnen met 5 spelers vanuit de E2 (het oude meiden team) en 4 spelers vanuit de F. Sommige speelden net handbal (3 á 4 maanden) en andere al wat langer. Sommige hebben de ervaring om op het grote veld te spelen, de andere werden al moe van de gedachte.

Met plezier en goede moed zijn we begonnen, twee trainers waarvan er ook één de coach is, om een groep spelers samen te laten werken als een team.

Spelers die weinig ervaring hebben in het midden en de opbouw dit te laten ervaren en er in laten groeien.

Bewegingen en bal technieken……iedereen roept dan altijd: saai en dat kunnen we wel. Het is wel de basis en die moest verder aangescherpt worden.

Verdedigen in de aanval, eerder opvangen van de tegenstanders en een tegenstander uitzoeken om bij te blijven. Maar ook de aanval opbouwen en overspelen en dan afronden.

Het klinkt allemaal zo mooi en gemakkelijk, maar probeer het maar eens in 13 weken (2 keer per week dus 26 uur) bij te brengen en uit te voeren.

Eén ding kan ik zeggen jullie hebben hard gewerkt, maar ook plezier gehad (tenminste dat hoop ik) en jullie zijn gegroeid in jullie spel en techniek.

Bedankt voor dit korte seizoen.

Anoek: De rots in de branding. In de afgelopen 13 weken heb jij laten zien wat je kan, maar ook waar je in gegroeid bent. Je stond vaak in de opbouw en zorgde voor menig doelpuntje, je mag zeker trots zijn op je zelf. Top gedaan en tot volgend seizoen.

Cheyenne: Je probeert goed mee te doen binnen het team, soms is dat wat lastig. Handbal is en blijft oefenen, oefenen en oefenen. In de afgelopen 13 weken heb je wel laten zien dat je gegroeid ben. Probeer in de vakantie te blijven oefenen. Tot het volgend seizoen.

Emi: Je werd voor de leeuwen geworpen, van een hoek positie naar het midden. Je moest samen met Anoek, Romy en Scout het team op sleeptouw nemen en het deed je goed. Gegroeid….dat ben je zeker, nu nog durven. Jammer dat je naar de D gaat. Succes bij D2, en durf meer.

Guido: Zo speelde je eerst bij de F en nu bij de E. De afmetingen van zowel het veld als het doel zijn wat groter net zoals de tegenstanders. In het doel sta jij je mannetje, maar ook in het veld. De oefeningen werden wat moeilijker, maar je pakte ze snel op. Ben blij dat je met ons speelt en niet tegen ons. Tot volgend seizoen.

Ilse: Je mocht af en toe al meespelen bij de E. Ook voor jou zijn de afmetingen wat groter net zoals de tegenstanders. Je wilt alles tegelijk en dat lukt vaak ook wel, maar dat is niet altijd nodig. Zodra je hier beter inzicht in krijgt, wordt je nog beter dan nu al bent. Je doet het geweldig en tot volgend seizoen.

Kate: Net zoals Ilse mocht jij ook af en toe meespelen bij de E. Dat de F verleden tijd is heb je nu laten zien, je maakt goede stappen binnen het E-team. Zorg dat je geconcentreerd en in beweging blijft op het veld en tijdens de trainingen. Ik ben blij dat je er volgend seizoen weer bij bent.

River: Snelheid, als de tegenstanders door breken dan ben jij erbij. Bij de aanval ben je overal te vinden dat is fijn, maar probeer op je plek vrij te komen. Hierdoor groei je meer in je spel en het gezamenlijk spel. Top gedaan en tot volgend seizoen.

Romy: Die glimlach op je gezicht na het trainen en de wedstrijden die zijn geweldig. Je bent zo gegroeid in de afgelopen 13 weken. Je mag best voor je zelf opkomen en meer durven. Je doet het geweldig. Tot volgend seizoen.

Scout: Geblesseerd, het zat je niet mee. Het had jou seizoen geworden, dat weet ik zeker door het inzicht binnen het spel. In de weken dat je getraind en gespeeld hebt heb je laten zien dat je wil groeien en dat ben je ook. Net zoals Emi durf te durven. Jammer dat je naar de D gaat. Succes bij D2, en pak je moment.

Meine: Bedankt dat we samen dit team hebben getraind, we hebben mooie stappen gemaakt. Volgend seizoen pakken we door. Tot volgend seizoen.

Jullie waren samen een mooi team en ik weet zeker als we langer een team zouden zijn dat we beter en beter waren geworden. Ik ben trots op jullie allemaal.

Jullie Coach

2016-06-04 E201 2016-06-04 E2022016-06-04 E203 2016-06-04 E204