DS2: De laatste wedstrijd en een gezellig etentje

Vanmorgen mochten we met ds2 de laatste wedstrijd van dit seizoen spelen op ons eigen veld tegen Indus. Arjenne is nog steeds geblesseerd aan haar knie en moest ook deze wedstrijd vanaf de bank meemaken. Dit was niet alleen de laatste wedstrijd van dit seizoen maar helaas ook de laatste wedstrijd van een paar meiden.

Johanna is bijna klaar met haar studie hier in Nederland en gaat weer terug naar Duitsland om daar te gaan werken. Melissa gaat verhuizen naar Amersfoort en Natalie heeft haar eigen bedrijfje gestart en heeft het daar erg druk mee waardoor het sporten er (even?) niet meer inzit.

Gelukkig waren ze er vandaag nog wel bij en konden we met 2 wissels de wedstrijd beginnen. Had ik vorige week beloofd in het wedstrijdverslag dat ik de scoreverloop zou onthouden … het is ook deze wedstrijd weer niet gelukt.  Wat ik wel weet is dat het scoren aan beidde kanten wel goed liep en dat we met 1 doelpuntje verschil de rust in gingen. ( 8-9 )

In de 2e helft scoorde wij er 1 meer dan de tegenstander. ( Kijk, dat weet ik dan weer wel 🙂 ) Waardoor de eindstand kwam op 16-16.

Na de wedstrijd gingen we als afsluiting nog gezellig met elkaar uit eten en nu zit het seizoen er dan toch echt op. Meiden, heel erg bedankt voor jullie inzet tijdens de trainingen en de wedstrijden. Het was een heel leuk en gezellig seizoen! We trainen nog even 1x per week door en dan op naar volgend seizoen!

Johanna, Melissa en Natalie : heel veel succes en plezier met alles wat jullie gaan doen en mochten jullie ons heel erg gaan missen: De deur staat altijd wagenwijd open voor jullie 😉

Toos (en natuurlijk Rianne ook) bedankt voor de wedstrijden die je ( jullie)  gecoacht ebt. We waren blij dat je het aandurfde om bij ons op de bank plaats te nemen om ons door de wedstrijden te loodsen.