D-Girls: Een super geslaagde dag in Drievliet

Vandaag stond het jaarlijkse afsluitingsuitje voor de meiden op het programma.

D1 die na dit seizoen een Meiden C team wordt en D2 die eigenlijk nog een E-team is en volgend seizoen officieel D wordt.

Na goed overleg: Keuze tussen Drievliet en Survivallen in het Bergsche Bos, gingen de meeste meiden voor Drievliet. Dat vond vooral Marian niet erg, want de bloedzuigers van de vorige Survivaltocht (drie seizoenen terug) staat nog vers in haar geheugen.

Verzamelen 9.15 op de Parkeerplaats bij het Thorbecke, en om 9.30 wegrijden met 15 meiden en een paar ouders. Bedankt voor het heen en terug brengen van de meiden!!

Om 10.00 stonden we voor de poort, kaartjes kopen en daarna kon het feest beginnen, want dat weten de meiden er wel van te maken. Bij de ingang hele goede afspraken gemaakt, meiden mochten lekker hun gang gaan op het park, maar moesten overal minimaal met z’n tweeën zijn. Afspraak gemaakt om 13.00 met z’n allen op het midden van het park te eten. Natuurlijk kwamen we regelmatig de meiden tegen en zijn Marian en ik ook wel in attracties geweest, maar we hebben vooral veel genoten van het enthousiasme en energie van de meiden. Die konden er maar geen genoeg van krijgen. Vooral de Botsauto’s, Splash en Inktvis waren Favoriet. De meiden trokken ook heel leuk met elkaar op, en waren regelmatig in verschillende groepjes te zien. Op het eind van de middag, wat ging die dag snel, weer verzameld bij de uitgang. Om 16.30 werden de meiden weer opgehaald door de ouders. Het was een super dag! Bedankt meiden voor deze leuke herinnering.

Groetjes Marian en Ruth

drievliet1 drievliet3 Drievliet5 drievliet4 drievliet2