Meiden B tegen de koploper

De oliebollen en appelflappen moesten eruit, dus met frisse moed naar Krimpen. De eerste wedstrijden gaven problemen met de bereikbaarheid, maar de Meiden B speelt altijd na 12.00, dus zonder glijpartijen er naartoe.

Op voorhand hadden Demi Polak en Imke afgezegd. De afgelopen dagen had Fleur ziek op bed gelegen en was net in staat 200 meter te lopen en had Demi Pi een forse verkoudheid.

Doel; de nummer een tegenhouden….

Op voorhand niet een wedstrijd die gewonnen gaat worden, dus andere doelen stellen: De schade beperkt houden en de tegenstander niet teveel in de wedstrijd laten komen.

Door het tempo niet te hoog te maken, de bal zo rustig mogelijk over te spelen en niet te veel fouten te maken is de missie zeker de eerste helt geslaagd. We gingen rusten met 5 doelpunten verschil, waarbij met name de tegenstander er niet goed doorheen kon komen.

In de rust aangegeven dat het waarschijnlijk een tandje sneller zal gaan. Dit bleek ook zo te zijn. Maar  voorop gesteld dat de meiden zich waardig hebben geweerd, kan ik niet anders dan trots zijn.

Ik hoef niet iedereen uit te lichten ,maar meiden jullie hebben laten zien dat een opdracht uitvoeren goed mogelijk is.

Komende zaterdag pas om17.30 uur spelen we thuis. Hopelijk goed trainen deze week, waardoor we zaterdag er weer met z’n allen staan.

Rest me nog te vermelden dat ik vorige wedstrijd niet blij was met de arbitrage, maar deze wedstrijd was ik zelfs heel tevreden over de leidsvrouw. Goed gefloten een topper in aankomst, voelde de wedstrijd van ons zeer gehavende team goed aan!

Tot komende week!

Marcel