Nieuwjaarsreceptie

Afgelopen zaterdag hebben we de nieuwjaarsreceptie gehouden en dat was reuze gezellig! Rond een uur of acht werden de winnaars bekend gemaakt wie als team en wie als individu de meeste loten heeft verkocht van de Grote Clubactie.

F-jeugd; de dubbele winst van de vereniging!

De jonge jeugd is in twee opzichten een grote aanwinst geworden. De F-jeugd heeft namelijk de meeste loten verkocht als team en daarmee de teamprijs gewonnen; een dagje uit in Bungelland! De beste individuele verkoopster is óók nog eens een F-lid; Danique de Bruijn heeft de meeste loten verkocht en mocht tijdens de nieuwjaarsreceptie dan ook een sportrugzak als prijs in ontvangst nemen.

Jubileum Johan op den Camp

Ook Johan werd in het zonnetje gezet met zijn 25 jarig lidmaatschap van het G-team. Ondanks het feit dat het G-team heeft moeten stoppen door omstandigheden, is hem de verenigingspenning uitgereikt.

Klus-dag

Op 18 februari zullen we weer een klus-dag houden om onze accommodatie te onderhouden en op te schonen. Nog even de handen uit de mouwen in het laatste deel zaalseizoen en dan op naar het zonnige weer op het buitenveld! Wil je meehelpen op zaterdag 18 februari, laat dit dan even weten aan de kantinecommissie ()