Trainer Dames Senioren 1 gezocht!

Roda ’71 is voor het seizoen 2017-2018 op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer/coach voor de dames senioren. Roda ’71 is een kleinschalige club te Rotterdam. Roda ’71 wil een prestatieve vereniging zijn waar anderen met plezier naar toe komen en waar sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan.

Roda ’71 beschikt over twee damesteams, waarvan het eerste team in de zaal op zondag uitkomt in de eerste klasse (1e Klasse ZW-ZH) en op het veld op de zondag in de tweede klasse (2e Klasse ZW-RD). In het afgelopen zaalseizoen is Roda ’71 DS1 na de promotie naar de 1e klasse knap als zevende geëindigd. De damesgroep traint op dinsdag en donderdag van 20.00 uur tot 21.30 uur.

De afgelopen jaren heeft Roda ’71 veel tijd besteed aan het technisch spel van het damesteam. Het team is hierin enorm gegroeid en speelt een snel en attractief spel. De groep bestaat uit jonge enthousiaste dames die zich graag verder willen ontwikkelen.

Roda ’71 zoekt een hoofdtrainer/coach die:

  • net als Roda ’71, zowel sportiviteit als gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan
  • onze dames op de juiste manier weet te motiveren tijdens trainingen
  • een uitdagende en vernieuwende training kan bieden
  • het team tijdens wedstrijden kan aansturen op een speltechnisch juiste wijze
  • met enthousiasme leiding kan geven aan het team en het beste naar boven kan halen
  • zich richt op het samenspel
  • oog heeft voor de sterke kanten van het team en het individu, deze kan versterken en op technisch goede manier weet in te zetten en dit als een uitdaging ziet

Voldoet u aan bovenstaand omschreven functieomschrijving, dan is Roda ’71 op zoek naar u! Of kent u iemand die voldoet aan de omschrijving, neem dan contact op met Peter Schmelzer of de Technische Commissie van Roda ’71.