E1: Goede start van het seizoen

We zijn alweer even geleden begonnen met trainen en hebben nu onze eerste wedstrijd gehad. De teams binnen de E zijn wat gewijzigd, zo ook het E1 Team. Vorig seizoen hadden we nog 10 spelers en nu 7.

Spelers die nu in het team zitten zijn: Anne, David (nieuw), Guido, Ilse, Jasmijn, Kate en River. Tijdens de trainingen werd er veel aandacht besteed aan snelheid, conditie, vrijlopen en overspelen. Het leuke is dat dit allemaal naar voren kwam in de wedstrijd.

Het is plakkerig warm en Unitas uit Maasland komt op bezoek, het andere oranje team van Rotterdam eo. Aan de kant zit een toekomstig speler van het team, hij komt kijken of niet alleen de trainingen leuk zijn, maar ook het spelen van een wedstrijd. We zien je graag meespelen Silas bij de volgende wedstrijd.

Unitas was in het wit gekleed en hadden er zin om te spelen. Voordat we beginnen nog even snel wat besproken met het team, zoals snelheid en kijken wie het beste er voor staat. Maar het belangrijkste is plezier hebben!

Met deze warmte en 1 wissel ben ik blij dat we tijdens de training aan onze conditie hebben gewerkt, dit was zeker in ons voordeel. Unitas speelde leuk en kwamen goed in hun spel. Roda was duidelijk sterker door hun snelheid en zaten goed in hun spel. Door hele mooie acties liet Roda zien dat ze verder waren als Unitas.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 9 september bij TOGB in Berkel en Rodenrijs.

Bedankt,

Jullie Coach