F1: Bikkels in de regen

Wat een regen hadden we vrijdag gehad, maar gelukkig zaterdagochtend droog. Helaas konden er maar vier van de acht spelers mee doen met de wedstrijd en dat terwijl we toch echt met vijf in het veld moeten staan. Gelukkig waren er twee meisjes van TOGB die wel een oranje roda shirt aan wilden doen, supersportief!
 
De eerste helft ging gelijk op, Sep stond weer fantastisch te keepen en ook in het veld ving hij de ballen goed en speelde goed over. Zelfs nog een paar mooie schoten op het doel!
 
Jay was zoals altijd energiek maar ook wel een beetje dromerig, ondanks dat wel twee keer gescoord! Mooie ballen Jay!
 
Viënne had er ook zin in, kort even gekeept maar in het veld is ze al zo goed dat we haar daar hard nodig hebben! Paar mooie schoten op doel, maar ook TOGB had goede keepers! Goed vrijgelopen en gevraagd om de bal!
 
Niene wilde ook heel graag nog even keepen, paar mooie ballen tegengehouden; goed zo! Ook in het veld snapt zij ook steeds beter het spelletje en dribbelt zo af en toe zelfs een stukje!
 
Kortom een leuke en gezellige wedstrijd met in de rust lekkere limonade en appels en héél veel regen waardoor we even snel naar binnengingen. Een supersportieve tegenstander en leuke scheids ( dank je wel Otte) maakten deze zaterdagochtend compleet.
 
Hopelijk volgende wedstrijd iedereen weer erbij en mocht je écht niet kunnen; graag uiterlijk donderdagavond afmelden bij de coach.