DS2: Uit tegen Conventus

Zondag 22 oktober was alweer de laatste veldwedstrijd van 2017, o wat gaat het toch snel. Na acht wedstrijden kunnen we opmaken dat we als team steeds beter worden maar dat we er nog niet zijn.

Maar terug naar de wedstrijd. Bij de tegenstander spelen veel ervaren dames. Die door slimme steekballetjes goed hun cirkel vrij konden spelen. Hierdoor konden ze helaas vaak scoren. In de tweede helft hadden we de cirkel iets beter onder controle.

Terug naar ons, wat we wel kunnen stellen dat het een stuk beter ging dan vorige week, lekker gedaan dames. We hebben zeker meer doelpunten gescoord, wel geteld 4 meer dan vorige week.

De eerste helft speelden we een beetje statisch, even een goede smoes tussendoor, dat kwam natuurlijk door het natte veld. Na een motiverend gesprek van Niels, die ons deze wedstrijd heeft gecoacht, gingen we de tweede helft in en werd er wat harder verdedigd. Soms te ‘iets’ te hard, mijn excuses hiervoor.

Het leuke van de wedstrijd was zeker dat de scheidsrechter voor zijn verjaardag een nieuw fluitje en een paar nieuwe gele kaarten had gekregen. Deze heeft hij vaak aan ons geshowd. Zo vaak had nou ook weer niet gehoeven maar ja daar doe je niks tegen. Het enige wat wij konden doen was 1 doelpunt meer scoren dan de tegenstander, dit is bijna gelukt. De eindstand is uiteindelijk 12-5 voor Conventus geworden.

Ook superleuk om te vermelden is dat Deirdre haar eerste doelpunt heeft gescoord, hou dit vast in de zaal. De andere doelpunten kwamen van Kelly, Eva, Karin en Steffie.

Als wij hard blijven trainen gaan wij zeker een keer winnen, dat weet ik zeker. Jullie hebben vandaag super je best gedaan aan de inzet lag het zeker niet zondag.

Bijna vergeten Niels bedankt om ons te coachen, hopelijk tot snel!