E3: Verliezen smaakt net als spinazie… Bah!!

Na een stroeve start met trainers zoeken en coaches (we zijn er bijna), komen we dan toch uiteindelijk bij de eerste zaalwedstrijd. Zo’n eerste wedstrijd is dan toch wel spannend als alles anders is dan wat je gewend was.

Tegen de Meeuwen was het al snel duidelijk dat dit een team is wat eigenlijk niet in deze poule thuishoort. Maar goed, dan zien we de wedstrijd gewoon als een extra training!

Ik heb even een goed idee van wat jullie als team kunnen en waar we als eerste op gaan trainen zodat je dat binnenkort in de wedstrijd kunt gaan gebruiken.

De smaak van verlies lijkt op de smaak van spinazie. Bah… verliezen… Maar uiteindelijk wordt je er groter en sterker van. En de smaken van spruitjes, witlof en andijvie wat je nog allemaal voorgeschoteld krijgt, overleven jullie ook wel. Want met een beetje aanmoediging van mijzelf, zijn jullie door blijven spelen en hebben jullie niet met een sip gezicht het veld verlaten.

De smaak van pannenkoeken met stroop gaat vast wel komen als je even geduld hebt, dus tot maandag bij de training!

Ome Ad (Interim)