D1: Level up, spetteren in de eerste helft!

Zoals het team het al zelf aangaf… De D1-diesel start meestal pas in de tweede helft, maar vandaag was er een duidelijke verschuiving. Wat een enorme drive was er waar te nemen in de eerste helft! En een dergelijke drive zorgt er dan ook meteen voor dat je de tweede helft (liever niet) even wat “minder” kan spelen. Maar zeker gesteund door meiden C1 en C2 die heel enthousiast aan het aanmoedigen waren (dank!), is zo’n wedstrijd natuurlijk niet meer te verliezen.

Om met 20-12 te winnen tegen Helius, waar we op het veld nog net met 10-11 wonnen is opmerkelijk te noemen. Er stond een zeer gemotiveerd team in het veld wat voornamelijk op de break speelde en de onderschepping. Wauw! Die eerste helft werd er heel erg goed collectief verdedigd tussen de spelers en de bal, dat was heel duidelijk met al die onderscheppingen!

Er zijn nog zat verbeterpuntjes, ook langs de kant als coaches(!) dus dat is iets waar we aan gaan werken met zijn allen.

Laten we die eerste helft even goed in ons geheugen proppen voor alle zaalwedstrijden die komen gaan en dan gaat het nog heel spannend worden in die competitie! Alhoewel, … Als je alle wedstrijden beide helften speelt zoals vandaag dan wordt het eigenlijk helemaal niet spannend… Dan zou het zomaar betekenen dat we écht een volledige LEVEL UP gaan spelen!

Maandag weer lekker trainen om deze lijn door te zetten voor de rest van het zaalseizoen!