DS2: Conventus uit

Afgelopen zondag in de zaal tegen Conventus, helaas konden we de smoes niet gebruiken dat de bal en het veld nat waren. Na erachter gekomen te zijn dat we eerst altijd even wakker moet worden in het begin van de wedstrijd. Hadden we nu bedacht kom wij gaan gelijk volle bak. Dit gezegd te hebben hielden we dit acht minuten vol daarna kakte wij een beetje in. Dat is achteraf zonde want wij hoefde niet zoveel achter te staan met de rust. Wat er wel gezegd moet worden is dat wij het eerste doelpunt maakte van de wedstrijd.

Na een goed gesprek in de rust gehad te hebben gingen we met volle moed ertegenaan. We hadden als doel afgesproken om de tweede helft te gaan winnen. Als een soort overwinning op ons zelf. Als team hebben wij kei maar ook keihard gewerkt om dit doel te behalen. Moet ook zeggen dat er een wereld keepster in het doel, Tess Wester is hier niks bij. We hebben het natuurlijk over onze Do. Wauw meid wat heb jij lekker staan keepen, zelfs een penalty tegen gehouden.

Er stond in de tweede helft een heel ander team dan in de eerste helft. We hebben ons doel helaas net niet gehaald maar we kunnen echt trots op ons zelf zijn.

De doelpunten zijn gemaakt door goalketter Kelly onze midden Karin en je zal het niet geloven Nathalie. Maar zeker ook de complimenten naar de andere super dames ooit gaan wij winnen hou hoop.

Dames 2