D2: Stapje voor stapje beter

We mochten zaterdag weer handballen. Whoohoo! Shavano en Sepp waren konden niet meespelen i.v.m. met ziekte en een hiel blessure. Beterschap jongens! We hopen dat jullie binnenkort weer mee kunnen spelen. Gelukkig wilde Laura en Jill meespelen van de D3. Super bedankt meiden!

Deze keer mochten we tegen MOK D1#. Een team met dispensatie spelers.

Voordat de wedstrijd begon hebben we uitgelegd aan het team dat je alleen een kans hebt om te winnen als je aanvalt en verdedigt als een team. Na een lekker warming up begonnen we aan de wedstrijd. Ilse stond in het doel. (dat is wel ff wennen hè, Guido?)
In de tweede helft stond Anoek in het doel.

Roda begon als een wilde. Er werd goed rondgelopen zonder de bal. Er was gewoon veel beweging. Heel goed hoor! Helaas hadden we in het begin wat pech met de afronding.
Bij MOK liep er een jongen rond die ongeveer een kop groter was dan Romy. Hij maakte het verschil. Op het moment dat hij uit het veld was merkte je dat de tegenstander geen doelpunten meer maakte en D2 weer terugkwam qua doelpunten. Helaas liet de coach van de tegenstanders hem vaak spelen. Ondanks dat bleven de meiden en jongens van Roda doorknokken. Er werd op het laatst nog break-outs gelopen. Knap hoor!

Helaas verloren we deze wedstrijd met 11-15.

Dames en heren, daar hoeven jullie niet voor te schamen! Je bleven doorgaan en hielden de tegenstanders goed onder druk. Ook zag ik dat er beter gekeken werd naar medespelers. Ondanks dat je dit soort wedstrijden verliest leer je er heel veel van.

Jullie trotse coaches

Meine en Danny