DS2: Ventura

De wedstrijd van afgelopen zondag 17 december tegen Ventura bij ons thuis in de Zevenkampse ring is geen wedstrijd om naar huis te schrijven, vandaar dat dit verslag ook de minimale lengte zal hebben.

Het is eigenlijk een wedstrijd zoals wij hem altijd spelen: de tweede helft vele male beter als de eerste helft, maar de schade was natuurlijk al geleden… Dit heeft niet eens zo zeer te maken dat beide keepsters onervaren zijn, maar vooral omdat onze ijzersterke verdediging waarin duidelijk gecommuniceerd werd, ontbrak. Waardoor dit kwam is voor ons als team tot dusverre nog onduidelijk, misschien omdat we twee nieuwe speelsters in ons team hebben: Patricia en Miranda! (Ontzettend leuk dat jullie meteen durfden mee te spelen, jammer dat het niet zo succesvol heeft uitgepakt zoals wij aan het begin van de wedstrijd wel hoopten) of omdat de feestdagen voor de deur staan? Wie het weet mag het zeggen… ik schuif het probleem door tot na de feestdagen en plan als voornemen een succesvoller seizoen in 2018 dan dat we ‘m nu in 2017 gespeeld hebben.

Namens de Dames 2 van Roda ’71 wens ik u allen fijne feestdagen en een voorspoedig 2018.

Bedankt voor het aanmoedigen van onze wedstrijden, hopelijk zien we jullie volgend jaar weer terug.

Dominique