Zoals als beloofd een verslag als ik als aandachtig toeschouwer aanwezig was.

De middag om 13.30 uur tegen Schipluiden. Een totaal onbekende voor ons, dus wisten we niet hoe we er tegenaan moesten gaan.

De Tegenstander was met 2 man aanwezig, een goed volledig team.

De meiden waren allemaal aan de late kant. 13.00 omgekleed en dan niet om 13.05 aankomen. Van die puntjes, welke maken dat de concentratie niet optimaal is.

13.30 begonnen we dan echt. De eerste aanvallen en tegenaanvallen gingen goed. We bleven goed bij, stonden zelfs even voor. Zoals de aanhef ook zegt: 20 prima minuten. We stonden stevig te verdedigen en ook aanvallend ging het goed om een muurtje nee te zetten en te knallen. De keeper had problemen om onze schoten te onderscheppen.

Helaas konden we het niet bijbenen en van 7-7 liep de tegenstander uit tot 8-12 met de rust.

Yvette heeft getracht om de neuzen weer de goede kant op  te krijgen, wat deels maar lukte. De tegenstander ging steeds meer de snelle tegenaanval spelen, waar we doordat de oliebollen nog op onze maag lagen niet makkelijk was en ze konden steeds meer het net vinden en wij bleven achter.

Ook zat het bij ons niet mee. Paal, lat, net over of een geblokte bal. Helaas kwam dit te vaak voor. Ter frustratie van de meiden zelf.

We konden het tij niet keren in de 2e helft. Wij scoorden er nog wel 10, maar de tegenstander zelfs 16.

Uitblinker bij Roda was in  deze wedstrijd Ginger, welke met name in de eerste helft al 6 maal het net trof (2e helft: 3 maal).

Hopelijk bedenkt ze zich de volgende keer eerder om een doorgebroken tegenstander te laten gaan. Het is maar een spelletje!

Nu weer de oliebollen eruit trainen en met een iets betere conditie en balvaardigheid de komende wedstrijd te spelen.