Van de voorzitter

Namens het gehele bestuur wens ik jullie en jullie familieleden een gelukkig, gezond en vooral sportief 2018.

We zijn als bestuur alweer een tijdje onderweg en hebben niet stil gezeten.

Een leuk nieuwtje is……WE GAAN OP KAMP!

ALL TOGETHER, we gaan met onze jeugd en senioren gezamenlijk op kamp. De eerste stap om de jeugd en de senioren dichter bij elkaar te brengen is hiermee gezet. 
Je kunt je deze maand inschrijven middels het formulier op de website.

Naast dit heugelijke nieuws zal er dit jaar ook nog het een en ander moeten gebeuren aan de kantine. Enige tijd geleden heeft er een schouw plaatsgevonden in opdracht van de gemeente. Hier zijn een aantal werkzaamheden uit voortgekomen, die uitgevoerd moeten worden. De gemeente heeft hier budget voor vrijgemaakt waar wij aanspraak op kunnen maken.

Werkzaamheden omvatten onder meer:

  • Schilderwerk
  • Elektra
  • Vervangen van de verwarmingsketel
  • Vervangen van de ventilator op het dak

Mijn oproep naar u toe is, kent u een bedrijf van vrienden, kennissen of familie die ons hierbij kan helpen? Laat het ons weten.

Vorig jaar is de Grote Clubactie geweest, we kunnen spreken van een groot succes. Er zijn 384 loten verkocht, 1 team en 1 van onze jeugdspelers willen we graag in het zonnetje zetten.

E3 heeft als team het meest aantal loten verkocht, 109 stuks, zij zullen een leuk teamuitje krijgen als beloning.

Timothy, speler bij D1 heeft als individu het meeste aantal loten verkocht, 42 stuks en hij krijgt een cadeau ter waarde van € 25.

Over ongeveer 13 weken gaan de meiden van DC1 naar een toernooi in Denemarken. Zij hebben dit als team zelf georganiseerd, vanaf deze plek wensen wij hun succes in de aanloop daarna toe.

In de komende periode zal u nog meer gaan horen, dit kan van onze technische commissie, activiteitencommissie of dagelijks bestuur zijn.

Nogmaals de allerbeste wensen, een gezond en sportief nieuwjaar toegewenst.

Proost!!

Danny Krieger
Voorzitter HV Roda ’71